PUAN OREN [AT] TIPS SUAMI ISTERI & MY TASTELESS HUSBAND

Baru pukul 11 malam tapi dah mata ngantuk. Suami pulak waktu wajib is 12 pagi br masa untuk tido. Berikut antara tips yang boleh dipakai tapi tak boleh diguna selalu. But since ade kemungkinan encik suami akan baca maka dengan ini terkantoi lah saya. Hahahaha

Tips: ajak suami temankan mandi. Tapi bukan mandi sekali okey. So suami akan lepak2 atas katil sambil main game. Kite sedap mandi.
Selepas siap mandi. Taraaaaaaaaaaaaa suasana senyap dan dengkuran pun kedengaran.

Sekian, selamat mencoba! Tips boleh digunakan jika semalam nye suami sebok tgk anime mahupun layan youtube lagu rock!

Anyway, faryn suruh acik buat blog masak masak. Dia tertipu uols, I masak is not menjadi sgt pun, but since I got my husband yang very the tasteless like my boss always said ” you are lucky because got a husband that is can eat what you cook” of course la I’m the lucky one uols. Lain la kalau i ade madu ke should be I’m the lucky two right? But anyway, acik tak rasa pun sedap sgt la mcm blog masakan lain, cuba gile propa upload kat fb sajok.
Plus seigt acik la kecuali kawan umah putrajaya je yang makan acik punya masak, kawan2 lain iols import tok mek tak pun kakak acik masak. Gile kau sakit perut nanti makan acik masak!
But I tell you, since kawen kami agak jarang makan luar, because org kata nak tambat hati suami kena rajin masak tak sedap pun takpe uols. Of kos I is takut kalau suami mencari org lain because of isteri tak layan kan, so sambil sambil masak tu pepandai la baca doa sikit. Masak is penat I tell you but when suami kite makan tambah 2 kali make me semangat nak masak lagi.
Well I got a lots of recepi from friends, tok mek + mak mertua. Gile kau nak masak bubur jagung pun siap kena call kakak sendiri mintak resepi. Ah pedulik la kan. Asal menjadi.
Acik dpt a few sad news from a few friend. Keguguran. Kepada mok mok sekalian, bertabah lah. Mungkin rezeki lain akan dtg. But I also got story. Since tok mek bukak kedai depan umah ade makcik sebok sudah riki sudah pregnant kah acik oren ini??? Oh my, how sakit hati mentang mentang la anak dia sama kawen dgn acik sudah beranak. Well done!
Igt senang ke make babies ha! Tetiba emosi semula.
Since acik igt I will try to upload cerita indah dr kabar and rupa and hopefully cikamoi akan bergembira membaca citer mak yang tah apa apa dan meninggal kan kesedihan nye. Tapi dia sgt cool. Kawan acik siap mandom sampai skrg sebab takde rezeki and we tak berani even nak ungkit pasal anak pun.
What to do kan rezeki memasing. Marilah mencari keje lain ok. Since kawen acik menyimpan azam menjadi suri rumah. I’m too tired to faced all the office drama.

Advertisements

2 thoughts on “PUAN OREN [AT] TIPS SUAMI ISTERI & MY TASTELESS HUSBAND

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s