PUAN OREN [AT] TETAMU DR KULIM

1st, if tak happy on work cari benda yang menggembirakan anda. Seperti tgk cerita bukan aku tak cinta atau mengupdate blog. Blog kan tempat meluahkan perasaan konon nye. Hhahaha
Tidak ok, blog untuk menceritakan benda yang happy happy je. Seperti adegan tin biskut tiger dr faryn. Hahahaha
Anyway, last weeknd adalah agak bz uols. Dengan kenduri sepupu encik suami. Since pak sedara dia is one of org kuat kenduri acik dulu maka skrg is sesi membalas budi. It not membalas jugak la, since my mother in law takut nak dtg umah sebab gayat, acik telah memaksa tok cik encik suami and her family dtg. Hahahaha
Pukul 8 pagi dah bangun you. Padahal masak bihun je. Neves nye mcm nak tercabut dada.
That day menu :
Bihun goreng
Pankek buttermilk
Nasi lemak ( ni beli sajok)
karipap ( tesco )
Popia ( tesco )
Buah
Keropok.

Alhamdulillah, licin ok, siap mak ngah mintak resepi pankek, org penang call it “peknga”.

Conclusion, settle satu fmly. Bukan ape uols, acik suk org dtg umah, masak masak, rasa puas je.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s