PUAN OREN [AT] HAPPY 1ST ANNIVERSARY 2014

kejap je dah setahun. well as plan we  already choose la hotel yang mengikut kemampuan. terima kasih for a good review from agoda dan kak di. hahahaha murah tapi menarik ye hotel ini. ikot kan 5 minit je sampai dah dari rumah tetap sesat sebab tak pernah lalu tempat itu.

check -in pun dah nak pukul 3, nak kuar pun malas bila dah dpt tgk bilik kan.

IMAG1254

 

taraaaaa…….. check in yang mudah dpt bilik tgk ade angsa bercium. gile seronok. hahahah anyway pandai hotel ni tau, konon kuntum bunga fresh tapi demi penjimatan gamak nya kuntum tu bunga plastik je pun tapi since kami pun mana pernah ade benda2 mcm ni maka keseronokkan amat la seronok.

anyway, masa check-in tu best jugak la sebab ade welcome drink. kalah our 1st honeymoon ok kat plam tree. ape pun takdo. penyambut tetamu pun ala ala. but hotel ni ok la, penyambut tetamu nye murah dengan senyuman.

lapaq??? maka kami pesan ini

IMAG1277

 

the best ever beger i tell you, nama nya king beger. total with drink RM 23.90.  makan 2 org gile kenyang. bukan mcm ramly beger ok. dia mmg buat patty tu sendiri. best tau.

masa  check-in tu dah kena pilih menu ape untuk dinner and masa. so kami pilih pukul 7 malam.

jadi menu kami adalah

entree

IMAG1281

 

appertizer.

IMAG1296

 

main dish

IMAG1300

 

dessert. sedap. cuma dah terlebih kenyang sudah. dessert ni best sikit sebab chef sendiri yang hantar and mintak komen. rasa sgt dihargai.  terus terlebih sedap rasa nya.

IMAG1301

 

abis dinner dlm pukul 8 malam. naik bilik semula sebelom layan movie pulok.

balik je dah pitam.

total for anniversary is priceless.

cukup untuk kami berdua.

alhamdulillah.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s