PUAN OREN [AT] SEMINGGU SETELAH BEKERJA

menjadi seorang ibu adalah best yang tak dapat dinafikan. seminggu sebelom nak masuk keje acik dah siap anto anak. bukan ke babysit. alhamdulillah dpt babysit yang sgt baik. so far takde hal. sebenarnya anto uzair pada babysit bukan untuk latih anak acik rasa, melatih mak sebenarnya, sebab 1st day acik anto pukul 11 then pukul 2 petang dah ambik. hahaha if takde nak pegi kemana mmg acik meroyan nak ambik anak sebab rindu padahal uzair tak kisah pun uols mak dia ade tak. tp makcik tu ade la ckp dia tak nak tido siang. acik tau dah sebab mmg siang dia susah nak tido. mlm dia mmg tido nyenyak pukul 4 pagi baru bangun.

anyway, acik dah keje seminggu di opis. gile meroyan bila masuk opis org serbu dengan keje. 1st day adalah hazab ok rindu pada anak. siap ambik half day lagi. hahahaha but 2nd day dah ok sikit. cuma tepat 5.30 mmg pulang marilah pulang. kose la nak balik lambat mcm dulu.

seminggu berlalu, bangun pagi pukul 4, tido kejap then subuh tepat pukul 7 kuar umah, paling lambat 7.30. skrg acik la pembuka pintu secara rasmi. hahahaha uzair pun ok. acik turun 10kg hokeyyyyy. sgt seronok and happy bila dpt susu kan anak direct.

dah. anak dah jaga.

bye

tata

Advertisements